Friday , 27 November 2020, 08:02

Autoritățile din Lipovăț au dat noua sală de sport în administrarea școlii din localitate

Noua sală de sport a fost preluată de Primăria comunei Lipovăț. În lipsa unei inaugurări oficiale, autoritățile locale au decis să o dea în administrare școlii din localitate.

Primarul Valerian Hriscu i-a invitat pe consilieri să vadă noua investiție, realizată prin Compania Națională de Investiții, fiind cea mai modernă sală de sport din județ.

”În ședința Consiliului Local de ieri s-a aprobat darea în admnistrare către Școala Gimazială “Ștefan Ciobotărașu” Lipovăț a sălii de sport și Regulamentul de organizare și funcționare a acesteia. Astfel, pe lângă elevi, noua sală de sport va fi folosită și de comunitate”, a declarat Valerian Hriscu, primarul comunei Lipovăț.

Sala de sport are o suprafață construită de 1.405 mp, tribune cu 102 locuri, magazii pentru saltele și alte materiale necesare orelor de sport, grupuri sanitare, vestiare și dușuri.

Sala este dotată cu tabelă de marcaj electronică performantă, porți pentru handbal și fotbal, coșuri pentru baschet și fileu pentru volei și pentru tenis, astfel că se pot practica mai multe sporturi de echipă sau individuale.

De asemenea, sala are sistem de sonorizare, climă, încălzire centralizată și detectoare de fum.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproape 2.500 de tablete vor ajunge la elevii și cadrele didactice din municipiul Vaslui

Primăria Vaslui va achiziționa 2.460 de tablete şcolare, printr-un proiect finanțat prin Programul Operaţional Competitivitate …

Episcopia Hușilor acordă burse unui număr de 10 elevi și 5 studenți

Episcopia Hușilor a inițiat programul de burse pentru elevi de liceu și studenți „Episcopul Ioachim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *