Autocar burdujit cu țigări și alcool de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, în cadrul unei acţiuni punctuale desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, au oprit pentru control, pe comunicaţia Huşi-Iaşi, pe direcţia localităţii Râşeşti, un autocar înmatriculat în R. Moldova, condus de T.A., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 30 de ani.

La controlul efectuat asupra mijlocului de transport şi persoanelor, șoferul a declarat că deţine câteva pachete de ţigări şi sticle de băuturi alcoolice, motiv pentru care autocarul a fost condus la sediul serviciului teritorial, din localitatea Huşi, pentru un control amănunţit.

”Colegii noştri au descoperit în scaunele pentru pasageri, ascunse şi nedeclarate, 11.200 ţigarete (560 pachete de ţigări) de diferite mărci şi 9 litri de băuturi alcoolice, ambalaţi în 18 sticle, cu timbru de acciză R. Moldova.
Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de produse accizabile, în valoare totală de 9.350 lei a fost confiscată”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Un nemțean prins la furat lemne din pădurile din jurul Negreștiului

Un bărbat din comuna Bozieni, județul Neamț, a fost reținut de către poliţiştii Secției 6 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *