Au jucat fotbal pentru o cauză nobilă


Stadionul Municipal din Huși a fost gazda unei campanii umanitare, organizată de AS Hușana și intitulată “O singură inimă! Pentru că ne pasă!”. Timp de mai bine de o săptămână, reprezentanții clubului hușean au primit donații în rechizite pentru copiii de la Centrul Comunitar Huși.
Înaintea jocului Hușana Huși-Multim Perieni, contând pentru etapa a cincea din liga a patra, aceștia, însoțiți de părinți sau bunici, și-au primit rechizitele, dar și dulciuri, inclusiv un tort special.
De menționat că micuții care vin la Centrul Comunitar Huși au grave probleme de sănătate, iar starea materială a familiilor din care provin este una precară. Tocmai de aceea, reprezentanții AS Hușana au adus și o urnă, unde au fost donate diferite sume.
“Au fost donate rechizite școlare pentru toți copiii Centrului Comunitar Husi (aproximativ 50 de copii), s-au strâns 2.800 lei din donațiile spectatorilor meciului din Liga 4, A.S. Hușana – Multim Perieni, care au fost donați administrației Centrului Comunitar Huși!”, a declarat Costel Bâicu, reprezentant AS Hușana.
Printre primii donatori s-au numărat salvatorii de la Secția de Pompieri Huși, gestul lor fiind urmat de mulți alți hușeni prezenți pe stadion.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *