Tuesday , 6 December 2022, 06:59

Ascundea în bagaje 15 litri de coniac


În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, echipa comună de control formată din inspectori vamali și polițiști de frontieră a descoperit 15 litri de coniac, ascuns în bagajele unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova.
În ziua de 18 septembrie a.c., în jurul orei 7.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în țară, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia, Vasile N., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră a descoperit ascunse în bagajele personale ale lui Vasile N., în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 15 litri coniac (30 sticle x 0,5 litri), concentrație 40%, cu timbru de acciză R. Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării întregii cantități de alcool descoperite, în valoare de 405 lei, indisponibilizarea autoturismului până la plata amenzii și sancționarea contravențională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la Vaslui. Centrul de Transfuzie Sanguină organizează colecte mobile

Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad se confruntă cu o scădere a numărului de donatori de …

246 de voluntari ISJU sunt parte din programul „Salvator din pasiune”

Voluntarii sunt cei care își dedică, din proprie voință, timpul, cunoștințele și priceperea pentru a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *