An dificil pentru primăria comunei Miclești

Primarul comunei Miclești, Doru Agafiței, afirmă că ultimii doi ani au fost extrem de grei, pandemia blocând zona de dezvoltare a comunității.

Deși sunt multe proiecte aprobate, acestea nu pot fi puse încă în practică, nefiind asigurată finanțarea.

Cu toate acestea, edilul din Miclești speră ca în acest an să finalizeze mai multe investiții de importanță pentru comună.

”Mă chinui să dau în folosință piața agroalimentară. A trecut vremea vânzării din căruță și dorim să oferim condiții civilizate de valorificare a produselor agricole, mai ales că la noi vin cetățeni din toate comunele din zonă. Am reușit să dăm în exploatare un pod în satul Chircești, care duce către exploatațiile agricole și fondul forestier, folosit nu numai de cetățenii din comuna noastră, ci și de cei din comuna Boțești. Avem în lucru reabilitarea mai multor drumuri locale, de importanță pentru cetățeni. De asemenea, intenționăm să acoperim magazia primăriei, pe care avem solicitare pentru închiriere. Cineva intenționează să deschidă în comună un supermarket și s-a arătat interesat de închirierea acestei clădiri”, a spus primarul Doru Agafiței.

Ploile din această vară au distrus aproximativ 15 km de drumuri sătești, iar autoritățile speră să primească ajutor financiar pentru reabilitarea lor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ambulanță scoasă din nămeți de un grup de tineri la Ghergheleu

O ambulanță trimisă la o urgență în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, a rămas blocată în …

Ambulanţă care transportă doi pacienţi la un centru de dializă, blocată pe DC37

O ambulanţă cu doi pacienţi transportaţi pentru dializă a rămas blocată în zăpadă pe DC …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *