Amenzi de peste 10.000 de lei, în ultimele 24 de ore, pentru persoane care nu purtau masca de protecţie

Poliţiştii vasluieni au dat în ultimele 24 de ore amenzi în valoare de peste 10.000 de lei unor persoane care nu purtau mască de protecţie, conform prevederilor legale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, au fost derulate 11 misiuni specifice şi acţiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, pieţele, târgurile, restaurantele şi terasele, precum şi mijloacele destinate transportului de persoane.

Echipele de control au depistat 76 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală, acestea fiind sancţionate contravenţional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de peste 10.750 de lei. Totodată, poliţiştii au depistat şi de persoane care nu au respectat interdicţiile privind deplasarea sau libera circulaţie, acestea fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de peste 2.000 de lei”, precizează sursa citată.

În cadrul acţiunilor de control, au fost verificate 54 de obiective de interes, peste 220 de mijloace de transport persoane, dintre care 20 destinate transportului în comun de persoane şi au fost legitimaţi peste 600 de cetăţeni.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

11 vasluieni au rămas fără permisul de conducere, iar alți 33 au fost amendați pentru viteză!

În perioda 26-28 februarie, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Vaslui sprijiniți de polițiști locali, …

Update/ Victima a decedat! Muncitor în stare critică, după ce a căzut un mal de pământ peste el!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu cinci autospeciale și echipaje specializate pentru salvarea unui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *