Amenințări cu drujba la Pădureni!

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală a Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a trei bărbați, în vârstă de 17, 25, respectiv 35 de ani și a 2 femei de 33, respectiv 35 de ani, din comuna Pădureni, județul Vaslui, bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe și port fără drept, în locuri publice, de obiecte periculoase.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în seara de 28 noiembrie, ora 19.00,  pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, cele 5 persoane și-au adus amenințări, s-au agresat fizic și au distrus atât geamul de la o ușă de acces într-un magazin cât și o porțiune dintr-un gard.

În timpul altercației, unul dintre participanți, un bărbat de 25 de ani, s-a folosit de o drujbă, pe care a agitat-o pentru a profera amenințări.

Față de cele 4 persoane majore a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar, în cursul zilei de astăzi, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tabără de meșteșuguri tradiționale la Școala ”Constantin Parfene” Vaslui

Peste 180 de elevi au participat la cea de a zecea ediţie a Taberei de …

Zilele Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui

Gimnaziul ”Constantin Parfene” Vaslui s-a aflat în sărbătoare, organizând o nouă ediție a ”Zilelor școlii”. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *