ACUM/ Mai multe ambulanțe trimise Buhăești, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism

UPDATE1 / În mașină se afla o familie de ucraineni, soț, soție și un copil. Îngrijiri medicale a solicitat doar femeia. În microbuz, un pasager cu traumatism membru inferior nu s-a putut evacua singur, iar echipajele medicale l-au preluat, oferindu-i prim ajutor.

___________

UPDATE/ În microbuz se află 8 persoane, toate conștiente, iar în autoturismul tip Jeep se regăsesc trei persoane, de naționalitate ucraineană, conștiente. A fost activat Planul Roșu de intervenție!

_________________________Știre inițială:

6 echipaje medicale și tot atâtea ambulanțe, dintre care 3 de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui, au fost trimise la un accident rutier, produs la Buhăiești.

Un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, impactul fiind devastator. În mijlocul de transport erau 10 persoane, dintre care 5 s-au evacuat, iar restul au rămas încarcerate.

De asemenea, echipaje ale poliției sunt la fața locului, pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *