Activitatea în Piaţa Traian, reluată: cele două alerte cu bombă au fost false!

Activitatea în Piaţa Traian din municipiul Vaslui, unde au fost înregistrate vineri în decurs de câteva ore două alerte cu bombă, a fost reluată, în incinta halei nefiind găsit niciun dispozitiv exploziv, au informat reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

În cursul dimineţii, pe adresa de e-mail a Poliţiei Locale Vaslui a fost trimisă o sesizare cu privire la faptul că în Piaţa Traian a fost amplasată o bombă. Echipe de pirotehnişti, poliţişti, poliţişti locali şi jandarmi au demarat acţiuni de căutare, comercianţii şi producătorii agricoli au fost evacuaţi, iar accesul cetăţenilor în piaţă a fost restricţionat.

Potrivit IPJ Vaslui, după decizia privind reluarea activităţii în piaţă, o nouă sesizare a fost trimisă pe aceeaşi adresă de e-mail, iar procedurile de căutare au fost reluate.

Simultan cu misiunea de căutare din incinta pieţei, a fost restricţionat traficul pe Bulevardul Traian, autoturismele care circulau în zonă fiind redirecţionate pe alte străzi din municipiul Vaslui.

Piaţa Traian este cea mai mare piaţă din municipiul Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ambulanță scoasă din nămeți de un grup de tineri la Ghergheleu

O ambulanță trimisă la o urgență în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, a rămas blocată în …

Ambulanţă care transportă doi pacienţi la un centru de dializă, blocată pe DC37

O ambulanţă cu doi pacienţi transportaţi pentru dializă a rămas blocată în zăpadă pe DC …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *