Accident grav la Zapodeni


Cinci copii şi adolescenţi din localitatea vasluiană Zăpodeni au fost răniţi, unul grav, în timp ce se întorceau de la scăldat, după ce au intrat cu maşina într-un şanţ de pe marginea unui drum din cauza vitezei cu care a intrat şoferul într-o curbă.
ntr-o curbă uşoară, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu autoturismul în şanţul pluvial de pe marginea drumului.
”În urma accidentului, cinci din cei şapte pasageri din autoturismul prevăzut cu un număr total de cinci locuri au fost răniţi, fiind preluaţi de mai multe ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Una dintre victime, un minor de 17 ani, a fost transferată la o unitate medicală din Iaşi, având în vedere că a suferit un traumatism cranio-facial cu multiple fracturi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.
Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă.
De asemenea, tânărul de 23 de ani a fost amendat cu 1.260 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare al maşinii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *