A scăpat de excludere


Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal a dat, în sfârşit, un verdict în cazul meciului Aerostar Bacău – Atletico Vaslui, care ar fi trebuit să se dispute pe 21 aprilie, în etapa a 24-a a Ligii 3, Seria 1, însă nu a avut loc, deoarece vasluienii nu au ajuns în timp regulamentar din cauza condiţiilor meteo de la acea vreme. Partida a fost reprogramată, astfel că Atletico a fost iertată de excluderea din campionat, deoarece se afla la a doua neprezentare.
În şedinţa din 3 mai, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca partida dintre Aerostar Bacău şi Atletico Vaslui să fie reprogramată pe 16 mai, de la ora 18.
“În conformitate cu art. 14/1 din ROAF, comisia a hotărât reprogramarea jocului de fotbal dintre echipele CS Aerostar Bacău – Atletico Vaslui din cadrul etapei 24 în competiţia Liga a 3-a seria 1”, sună verdictul comisiei federale.
Gruparea vasluiană a motivat în acest caz că motivul neprezentării în timp regulamentar la joc (a ajuns la 10 minute distanţă după ce arbitrul pusese capăt jocului pentru neprezentare) a fost fortuit de organele de poliţie, care nu au permis înaintea către Bacău cu un mijloc de transport în comun de gabarit mare din cauza condiţiilor meteorologice. Astfel, Atletico scapă de excluderea din campionat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *