ActualitateLocal

A început Târgul de Toamnă de la Vaslui

Primăria Vaslui organizează în aceste zile o nouă ediție a Târgului de Toamnă, găzduită de parcarea Pieței Traian.

Manifestarea a atras producători atât din Vaslui, cât şi din Iaşi, Galaţi, Sibiu, Suceava şi Maramureş. Toate standurile au marfă din belşug, vasluienii fiind interesaţi, de legume, pentru a pregăti zacusca şi tocană, dar şi de produse lactate şi din carne aduse de producători din Vaslui, Sibiu, Suceava şi Maramureş.

Vizitatorii au ocazia să guste mustul din acest an, ţuică din prune, vişinată, dar şi produse din miere, ciocolată de casă, dulceţuri şi tradiţionalul cozonac.

„Astăzi, mâine și duminică putem găsi la Piața Traian produse realizate din roadele pământului, de pe meleaguri vasluiene și din țară. Legume și fructe, produse apicole, lactate, semipreparate din carne, conserve, dulciuri, plante medicinale, material săditor (pomi, bulbi de flori), blănuri și dulciuri sunt produse prezente la acest târg. Nu este de neglijat nici atmosfera plăcută a unui târg cu toate ingredientele lui, din care nu lipsesc vremea plăcută de toamnă, mustul și preparatele la ceaun sau grătar”, anunță organizatorii.

Una dintre cele mai mari atracţii pentru vizitatorii târgului, mici sau mari, a fost pregătirea unui purcel la rotisor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button