Thursday , 29 September 2022, 23:36

A furat 1.300 lei dintr-un magazin din Codăești și a ajuns după gratii

Un tânăr din comuna Tăcuta, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr în vârstă de 19 ani, din Tăcuta, bănuit de comiterea unui furt calificat.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 24/25 septembrie a.c., tânăr bănuit de comiterea infracțiuni ar fi pătruns, prin efracție (a forțat lacătul de la grilajul ușii de acces și spargerea unui geam), în interiorul unui spațiu comercial din localitatea Codăești, județul Vaslui, de unde a sustras 1.300 lei.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.     

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *