A fost prins tânărul, autor a mai multor furturi din locuințele unor cetățeni din Tanacu

Un bărbat din Tanacu a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 19 ani, din comuna Tanacu, județul Vaslui, bănuit de comiterea a 5 infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în perioada aprilie 2018 – februarie 2020, bărbatul a pătruns prin efracție și prin escaladare în mai multe locuințe și anexe de pe raza localității Tanacu, ocazie cu care a sustras diverse bunuri de valoare și unelte, în valoare de peste 13.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de peste 80%, fiind restituit persoanelor vătămate.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

În cauză mai sunt cercetați 2 bărbați din Tanacu, cu vârste de 18, respectiv 31 de ani. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *