Tuesday , 31 January 2023, 12:49

A fost prins bârlădeanul care a prădat o biserică

Polițiștii bârlădeni au identificat și reținut un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, în ziua de 23 martie 2022, în municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au stabilit că, în data de 23 martie 2022, la ora 13.40, bărbatul cercetat ar fi pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor și prin forțarea sistemului de închidere, într-o magazie amplasată în curtea unui lăcaș de cult de pe strada Republicii, din municipiul Bârlad și ar fi sustras mai multe bunuri.

În baza probatoriului administrat, în data de 23 martie a.c., față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursului zilei de azi, față de acesta, Judecătoria Bârlad a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *