Tuesday , 31 January 2023, 12:03

A fost aprobat regulamentul de funcționare al pistei de skateboard

Consilierii locali din municipiul Vaslui au aprobat, în cadrul unei şedinţe ordinare, regulamentul de funcţionare al pistei de skateboard şi role, care va fi dată în folosinţă în cursul lunii septembrie.

Investiţia pentru pista de skateboard s-a ridicat la aproximativ 800.000 de lei.

”Termenul de finalizare al construcţiei este luna septembrie, dar, din discuţiile avute de conducerea primăriei cu reprezentanţii firmei care execută lucrările, acestea s-a putea finaliza mai devreme faţă de termenul stabilit. Astfel, ne dorim să dăm în folosinţă pista cât mai repede posibil, pentru ca toţi cei interesaţi să se bucure de ea”, a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Dragoş Cazacu.

Pista va putea fi folosită în mod gratuit de utilizatori, iar cu acordul prealabil al administratorului şi cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aceasta va putea găzdui organizarea, de către ONG-uri sau persoane juridice, a unor evenimente, cursuri sau competiţii de profil.

Potrivit regulamentului aprobat de consilieri, programul de funcţionare al pistei de skateboard va fi în perioada 1 mai- 31 octombrie între orele 10.00 – 21.00, iar în intervalul 1 noiembrie – 30 aprilie între orele 10.00 – 19.00, programul putând fi modificat de administratorul pistei în funcţie de condiţiile meteorologice, precum şi în cazul organizării unor evenimente.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *