258 de persoane, selectate pentru angajare la Bursa locurilor de muncă: 15, încadrate pe loc.

Un număr de 258 de persoane au fost selectate în vederea angajării în urma Bursei generale a locurilor de muncă ce a fost organizată, vineri, în Vaslui, Bârlad şi Huşi, iar 15 vasluieni s-au angajat pe loc, au informat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui.

‘Din cei peste 1.000 de agenţi economici contactaţi în vederea identificării cererii de forţă de muncă, au confirmat participarea la bursă 58 care au oferit 445 locuri de muncă vacante. La Vaslui, 22 firme au oferit 168 locuri de muncă, la Bârlad 12 societăţi au venit cu o ofertă de 187 posturi vacante, iar la Huşi, 24 de agenţi economici au oferit 90 posturi. La Bursa generală a locurilor de muncă au participat un număr de 880 persoane, fiind selectate în vederea încadrării un număr de 258 persoane. De asemenea, au fost angajate pe loc, în ziua bursei, 15 persoane’, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.

La bursă au participat, alături de persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, elevi ai claselor terminale din liceele vasluiene şi persoane private de libertate.

Agenţii economici au oferit în special posturi de economist şi inginer pentru cei cu studii superioare şi de electrician, mecanic întreţinere, lăcătuş mecanic, conducător auto sau confecţioner pentru persoanele cu studii generale şi medii.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *