duminică , 25 octombrie 2020, 07:44
Home / Local / Actualitate / De săptămâna viitoare vom avea primari oficializați în funcțiile câștigate la alegerile din 27 septembrie!

De săptămâna viitoare vom avea primari oficializați în funcțiile câștigate la alegerile din 27 septembrie!

Instituția prefectului-județul Vaslui anunță că de săptămâna viitoare  se va depune jurământul de către toți aleșii în cadrul ședințelor de constituire a consiliilor locale și a consiliului județean.

Reprezentanții prefecturii speră ca până la sfârșitul lunii octombrie să intre în atribuții toți aleșii locali și județeni.

”După ședința de constituire, se va emite un ordin al prefectului privind constatarea constituirii, dacă s-a respectat acea prevedere legală cu privire la prezența a cel puțin jumătate plus unu din numărul de aleși locali sau județeni, după caz. Aceste ordine vor fi publicate pe site-ul Instituției Prefectului”, a precizat prefectul județului, Mircea Gologan.

Mandatele celor 86 de primari, a președintelui Consiliului Județean și a celor peste 1.100 de consilieri locali și județeni au fost deja validate de către judecătorii, în urma alegerilor locale din 27 septembrie.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *