duminică , 25 octombrie 2020, 07:06
Home / Local / Actualitate / Control de fond la Penitenciarul Vaslui

Control de fond la Penitenciarul Vaslui

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă un control de fond pe mai multe paliere de activitate la Penitenciarul Vaslui, având în vedere publicarea unor articole de presă care vizează potenţiale disfuncţionalităţi în activitatea managerială de la această unitate de detenţie.

”Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a luat act, de îndată, de aspectele notificate de către reprezentanţii asociaţiei sindicale locale şi a procedat, pentru clarificare, la convocarea unei întruniri a părţilor implicate (conducere Penitenciar Vaslui, conducere Sindicat Megas).

De asemenea, verificările efectuate la sediul unităţii, confirmate public încă de la data demarării, au fost extinse, din dispoziţia directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, printr-un control de fond pe mai multe paliere de activitate, durata efectuării acestora fiind determinată de particularităţile contextului epidemiologic”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Potrivit sursei citate, transparenţa, dialogul social eficient şi respectarea cadrului legal constituie elemente pe care Administraţia Naţională a Penitenciarelor le promovează în soluţionarea oricărei problematici identificate în activitatea unităţilor subordonate.

”Subiectul supus atenţiei nu este exceptat de la aplicarea acestor principii şi se gestionează în mod profesionist”, precizează ANP.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *