duminică , 25 octombrie 2020, 06:47
Home / Local / Economie / (P) Cum se fabrică produsele din carne de pasăre marca Safir?

(P) Cum se fabrică produsele din carne de pasăre marca Safir?

Pășim încrezători spre anul 30 de activitate în industria cărnii de pasăre. Pe 26 septembrie am împlinit 29 de ani și am sărbătorit acest fericit eveniment prin lansarea în grila de televiziune Discovery a primului film documentar în 2020 de tip „Cum se fabrică”, film cu informații de interes pentru cerințele actuale ale consumatorilor în căutare de carne de pasăre naturală și sănătoasă.

Primul film, Cum se crește un pui sănătos la Safir?, are la bază expresia după care ne ghidăm: „De la bob la consumator” – și prezintă imagini din fermele proprii, unde sunt crescuți puii cu o creștere lentă, informații despre cum și cu ce sunt hrăniți puii, condițiile și spațiile acestora de trai.

Cum se fabrică preparatele din carne de pui „Fomică?”, este destinat brandului de preparate și semipreparate „Fomică?”. Filmul are ca scop susținerea atributului unic al brandului: doar carne de pasăre și condimente 100% naturale.

Aflați aici mai multe informații despre filmele Safir și despre activitatea Grupului în industria cărnii de pasăre din România: www.safir.ro/ro/cum-se-fabrica

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Acţiuni de prevenire în şcolile din judeţ

Prevenirea conduitelor deviante în rândul tinerilor  cât şi prevenirea victimizării acestora, formarea unei generaţii  care să respingă …

Orașul Negrești intră de mâine în scenariul roșu! Rata infectaților a ajuns la peste 3 la mia de locuitori!

Orașul Negrești este de sâmbătă, 24 octombrie, în scenariul roşu, după ce rata de infectare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *