marți , 20 octombrie 2020, 23:04
Home / Local / Primarul reales al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl (PSD): ”Voi rămâne acelaşi om al faptelor!”

Primarul reales al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl (PSD): ”Voi rămâne acelaşi om al faptelor!”

Primarul social-democrat al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, câştigător la alegerile locale de pe 27 septembrie al celui de-al patrulea mandat, a declarat, luni, că va continua proiectele începute, dând asigurări că va rămâne „un om al faptelor”.

„Ziua de 27 septembrie a fost un examen dificil pentru mine şi o dovadă a susţinerii şi aprecierii cetăţenilor, care mă obligă să continui cu responsabilitate şi implicare în viaţa comunităţii locale. Voi rămâne acelaşi om al faptelor şi nu al vorbelor şi vă asigur că voi merge mai departe în acelaşi ritm susţinut alături de colegii mei în implementarea proiectelor de dezvoltare a oraşului. Le mulţumesc oamenilor pentru încredere, voi fi mereu alături de ei”, a declarat primarul de Vaslui.

Vasile Pavăl a obţinut la aceste alegeri un scor de 62,01%, fiind urmat de candidatul PNL, Tudor Polak, cu 19,03% din voturile valabil exprimate, conform datelor publicat de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Batalionul 202 Apărare CBRN Huși, la ceas aniversar: 7 decenii de istorie și excelență militară!

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile dedicate aniversării a …

Accident în apropiere de Crasna! Implicat un microbuz cu 21 persoane!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *