marți , 20 octombrie 2020, 22:35
Home / Local / Actualitate / Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică.

Știe că a făcut multe, foarte multe lucruri frumoase, în ultimul mandat, fie dacă ne gândim numai la sala polivalentă de sport, una dintre cele mai frumoase din județ.

Peste 10 km de asfalt, sedii de cămine culturale reabilitate sau construite de la zero, biserici ajutate de Consiliul Local, prin grija primarului, 6 școli și 2 grădinițe, ajutor pentru recalificarea a peste 115 săteni, dotarea școlilor cu mobilier nou, achiziție microbuz școlar, construire toalete în două școli, cabinet medical la Chițoc și farmacie la Lipovăț, parcuri pentru recreere, cinci parcuri pentru copii, în satele componente.

Viitorul arată la fel de bine. Primarul Valerian Hriscu ne-a spus că are în lucru, pentru acest an, alimentări cu apă în satele Fundu Văii și Căpușneni, prin POIM, iluminat public în aceste două sate, cu leduri, extindere gaze naturale în Lipovăț, pe mai multe direcții.

Nu sunt uitate nici satele Chițoc și Corbu, pentru că primarul nu se lasă învins de modul în care Guvernul PNL a desființat Fondul de Dezvoltare și Investiții, lăsând în aer un proiect care trebuia să alimenteze cu gaze mai multe sate.

Spune că va realiza această lucrare în viitorul mandat, fie prin împrumut, fie printr-un nou proiect. În prezent sunt în derularea lucrări de asfaltare în Căpușneni, Fundu Văii, Lipovăț și Corbu.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Batalionul 202 Apărare CBRN Huși, la ceas aniversar: 7 decenii de istorie și excelență militară!

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la activitățile dedicate aniversării a …

Accident în apropiere de Crasna! Implicat un microbuz cu 21 persoane!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *