luni , 21 septembrie 2020, 00:37
Home / Local / Actualitate / Grădiniță nouă la Vinderei!

Grădiniță nouă la Vinderei!

După un efort extraordinar din partea constructorului, a fost inaugurată grădinița din centrul comunei Vinderei.

Un eveniment extraordinar, care va permite celor mai mici copii din comună să vină cu plăcere la grădiniță, într-un spațiu cum nici orașele nu au.

”Îmi face o deosebită plăcere să fiu astăzi, aici, în comunitatea dvs, și mă adresez, în primul rând, copiilor, pe care îi așteptăm într-o nouă locație. Este o grădiniță frumoasă, unde se vor simți bine, vor învăța multe lucruri și își vor contura personalitatea, în anii următori. Pe dvs, părinți, vă rog un singur lucru: să-i aduceți pe micuți, în fiecare dimineață, în acest sediu frumos de grădiniță. Felicitări, domnule primar, pentru ceea ce ați făcut și vă doresc mult succes”, a spus inspectorul școlar general al ISJ, prof. Loredana Roman.

Emoționat, primarul a mulțumit constructorului și proiectantului, dar și Consiliului Local.

„Da, este încă un proiect de succes pentru comuna Vinderei, accesat prin PNDL, în valoare de peste 1,2 milioane lei. La momentul depunerii proiectului, în 2017, prețul de cost era de 450 de euro/mp. Peste șase luni de zile, prețul a ajuns la 700 de euro/mp. Noi am făcut această clădire cu 450 euro/mp. Mulțumesc constructorului, dl Adrian Covrig, care a făcut un efort deosebit pentru a termina această grădiniță. Mulțumesc și consultantului, dl ing. Iulian Rotaru, și consilierilor locali care mi-au fost aproape în acești ani”, a spus primarul Ionuț Ghiur.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *