luni , 21 septembrie 2020, 02:39
Home / Local / Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste cel de-al treilea test, rezultatele fiind negative.

      ”Clubul nostru a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF şi toate recomandările venite din partea autorităţilor.

      Am dat dovadă de transparenţă în relaţia cu autorităţile statului şi ne-am luat toate măsurile de prevenţie posibile pentru a opri răspândirea acestui virus.

       În urma investigaţiilor şi retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că toți fotbaliștii depistați pozitiv la cel de-al doilea test nu sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2, așa cum arată rezultatele de la retestare.

      E important de menţionat faptul că până astăzi, echipa a fost privată de posibilitatea desfăşurării antrenamentelor, fapt care poate afecta forma băieţilor la turneul de promovare în Liga 3.

       Așteptăm documentul de la DSP Vaslui, prin care să ni se permită ieșirea din izolare, pentru a pregăti meciul de sâmbătă, 1 august, cu CS Dante Botoșani.

        Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, iar acum ne vom concentra pe cele două meciuri pe care le avem de disputat.

        Suntem convinși că am ieșit mai puternici și dornici să ne atingem obiectivul: promovarea în Liga 3!

    Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în aceste zile și echipei medicale”, se arată într-un comunicat remis presei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *