luni , 21 septembrie 2020, 02:11
Home / Local / Au început lucrările la noul centru medical din Ivănești

Au început lucrările la noul centru medical din Ivănești

Primarul Vasile Novac promite că în maxim un an de zile comuna Ivănești va avea un centru medical la standarde europene.

Noua construcție va fi ridicată peste actualul dispensar medical, iar investiția se ridică la 2 milioane de lei, termenul de finalizare fiind de 24 de luni, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

”Am început construcția unui Centru Medical în locul dispensarului medical din Ivănești, dispensar construit în 1950. Mulțumim cadrelor medicale ce au activat de-a lungul timpului în cadrul dispensarului și care au asigurat servicii medicale locuitorilor din Ivănești și din comunele vecine. Poate nu au avut cele mai bune condiții de muncă, dar au profesat cu pasiune și demnitate. Mă bucur că am reușit să primim finanțare pentru un obiectiv modern ce va fi construit după standardele în vigoare. Mă bucur că am reușit să asigurăm continuitate in activitatea medicală și am păstrat și Centrul de Permanență, astfel încât, la orice oră, în comuna Ivănești găsim un medic la datorie. Locația temporară este în sediul fostei primării. Îi spunem „Bun venit” doctorului Guțu Ioan, un profesionist in medicină!”, a precizat primarul Vasile Novac.

Noul centru medical va fi transformat în centru de permanență, care va asigura servicii medicale cetățenilor din comuna Ivănești, dar și din comunele învecinate.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *