vineri , 10 iulie 2020, 10:58
Home / Local / Actualitate / Polițiștii de frontieră au descoperit la Albița un Duster furat din Germania

Polițiștii de frontieră au descoperit la Albița un Duster furat din Germania

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Dacia Duster, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Germania.

În data de 29 iunie a.c., în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, M.V., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca Dacia Duster, fără plăcuţe de înmatriculare.

”Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului transportat,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania la data de 08.06.2020. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul, plătind suma de 3.900 de euro şi că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de  19.200 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Astăzi încep înscrierile pentru titularizare

Înscrierile pentru titularizare încep astăzi şi se vor desfăşura până joia viitoare. Pe 17 iulie …

Bărbat înecat în Prut după ce ar fi intrat în râu să-şi scoată calul şi căruţa

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Cârja a murit înecat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *