vineri , 10 iulie 2020, 12:02
Home / Local / Actualitate / Încă o familie din județul Vaslui are propria locuință cu ajutorul Casei Share

Încă o familie din județul Vaslui are propria locuință cu ajutorul Casei Share

O mamă cu șase copii din satul Cioatele, orașul Negrești, a primit cheile de la noua locuință construită de Casa Share.

Grație donațiilor făcute de sute de oameni din țară și străinătate, familia are acum condiții moderne de trai.

”Nu aveam nimic. Doar hainele de pe noi. Soțul meu îmi spunea mereu, când trăia: dacă eu mor, lumea nu vă lasă la greu, vă ajută oamenii! Și așa a fost. S-a îndeplinit! Avem o casă, este mai mult decât am visat. Altfel, poate copiii erau la stat și eu, nu știu unde eram!”, a spus mama celor șase copii.

”Trei luni de zile am muncit pentru acest moment, al înmânării cheilor Casei Share nr 23. Se bucură sufletul meu! Nu pot să spun că a fost greu, doar a fost peste mână, pentru că am făcut aproape zilnic naveta de la Iași la Cioatele, cu materiale etc. Nimic nu e greu dacă îți place și vrei să faci! Am mai făcut o familie fericită! Luptăm să schimbăm viața copiilor nevoiași, să le oferim șansa la educație! Povestea lor m-a cutremurat. Am venit cu soția mea aici, a plâns când i-a văzut și nu am mai plecat. Am cumpărat terenul și cocioaba în care locuiau și am făcut o casă decentă! Fiecare are acum patul său, nu mai dorm toți sapte într-un pat, au condiții moderne, bucătărie complet utilată, centrală, duș, nu le va lipsi nimic. Îi vom monitoriza și vom avea grija ca viața lor să decurgă normal”, a declarat Bogdan Tănase, omul din spatele Casei Share.

Tatăl celor șase copii de la Cioatele a murit în pădure, după ce a fost înțepat de o insectă, iar după 20 de zile de la înmormântare mama cu cei 6 copii au fost alungați în stradă de familia fostului soț.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Astăzi încep înscrierile pentru titularizare

Înscrierile pentru titularizare încep astăzi şi se vor desfăşura până joia viitoare. Pe 17 iulie …

Bărbat înecat în Prut după ce ar fi intrat în râu să-şi scoată calul şi căruţa

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Cârja a murit înecat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *