vineri , 10 iulie 2020, 11:49
Home / Local / Actualitate / Scandal la Epureni! Trei tineri au fost reținuți de polițiști! Un bărbat a fost agresat fizic!

Scandal la Epureni! Trei tineri au fost reținuți de polițiști! Un bărbat a fost agresat fizic!

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au probat activitatea infracțională a 3 bărbați din Horga, comuna Epureni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.

În ziua de 26 iunie a.c., Poliția Orașului Murgeni a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică în zona unui spațiu comercial aflat pe raza satului Bârlălești, comuna Epureni, județul Vaslui. În zonă au intervenit mai multe echipaje de poliție care au restabilit ordinea și liniștea publică, identificând totodată 5 persoane care au fost implicate în scandal și care au fost conduse la sediul poliției pentru dispunerea măsurilor legale.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, vineri, 26 iunie a.c., ora 20:00, în zona unui local de alimentație publică din satul Bârlălești, 3 bărbați cu vârste între 16 și 29 de ani, din Horga, comuna Epureni, au provocat un scandal. Aceștia, pe fondul unui conflict spontan, au agresat un bărbat de 27 de ani, ulterior procedând la proferarea de amenințări față de mai multe persoane și distrugerea mai multor bunuri.

Astăzi, în baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei 3 bărbați pentru o perioadă de 24 ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispuse măsuri preventive .

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Astăzi încep înscrierile pentru titularizare

Înscrierile pentru titularizare încep astăzi şi se vor desfăşura până joia viitoare. Pe 17 iulie …

Bărbat înecat în Prut după ce ar fi intrat în râu să-şi scoată calul şi căruţa

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Cârja a murit înecat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *