vineri , 10 iulie 2020, 12:06
Home / Local / Actualitate / Control judiciar pentru 5 tineri din Gugești, care au provocat scandal la o terasă din sat!

Control judiciar pentru 5 tineri din Gugești, care au provocat scandal la o terasă din sat!

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși au probat activitatea infracțională a cinci bărbați din Popești, comuna Miclești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în ziua de 21 iunie a.c., ora 17:30, în zona unui spațiu comercial aflat în satul Gugești, comuna Boțești, județul Vaslui, cinci persoane cu vârste între 16 și 28 de ani, deplasate cu o căruță de pe raza localității de domiciliu, au provocat un scandal.

Aceștia au adresat cuvinte jignitoare și au provocat persoanele aflate pe terasa unui local de alimentație publică, ulterior procedând la agresarea unui număr de 4 persoane (o femeie și 3 bărbați) și distrugerea mai multor bunuri.

Ca urmare a agresiunii, unele dintre victime au suferit vătămări corporale care vor necesita 28-30 zile, 2-3 zile, respectiv 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut bărbații bănuiți de comiterea infracţiunilor pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Astăzi încep înscrierile pentru titularizare

Înscrierile pentru titularizare încep astăzi şi se vor desfăşura până joia viitoare. Pe 17 iulie …

Bărbat înecat în Prut după ce ar fi intrat în râu să-şi scoată calul şi căruţa

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din localitatea Cârja a murit înecat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *