vineri , 10 iulie 2020, 12:26
Home / Anunţuri / Dragii noștri absolvenți de gimnaziu,

Dragii noștri absolvenți de gimnaziu,

Ziua de azi e ultima din viața de elev al școlii generale, o piatră de hotar în devenirea voastră.

        S-au scurs cu repeziciune clipele vieții de școlar și, cu toate că sunt convins că vă amintiți cu emoție sunetul primului clopoțel, vă priviți cu uimire în oglindă și ceea ce vedeți sunt tineri adolescenți, gata să zboare spre anii de liceu.

        Vă despărțiți acum de primul diriginte și de colegii cu care ați împărțit bucurii, emoții și tristeți timp de patru ani și vă doriți ca timpul să mai stea… Finalul acesta de ciclu gimnazial nu vă permite să vă luați rămas-bun așa cum v-ați fi dorit, dar știu că le veți purta mereu respect și recunoștință dascălilor voștri.

        Liceele vasluiene vă așteaptă cu porțile deschise, cu profesori de excepție și dotări potrivite oricărui elev care vrea să facă din învățare o prioritate. Vă doresc succes în alegerea profilului liceal care să vă aducă satisfacții! Am convingerea că veți performa în ciuda oricăror greutăți și veți ieși din aceste încercări mai puternici, având alături de voi dragostea și sprijinul părinților, bunicilor și, bineînțeles, al meu!

        Succes, dragi absolvenți de gimnaziu – promoția 2020!

        Succes la Evaluarea Națională, succes în viață!

Cu grijă părintească,

PRIMAR,

Ing. Vasile PAVĂL

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Iubiți dascăli,

Învățătorul a fost dintotdeauna figura centrală a oricărei comunități care și-a dorit ca viitorul copiilor …

S.C. GAZ EST S.A. – ANUNT

Angajează: INGINER – Lucrări construcții montaj, execuție instalații gaze naturale Descriere post: Organizează, coordonează și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *