duminică , 12 iulie 2020, 15:19
Home / Local / Actualitate / Mingi pentru copiii comunei Zorleni

Mingi pentru copiii comunei Zorleni

Autoritățile din comuna Zorleni au ținut să marcheze și în acest an Ziua Internațională a Copilului.

De această dată, primarul Paula Hultoană a ținut să meargă în fiecare localitate și la locuințele fiecărei familii cu copii, pentru a împărți cadouri sărbătoriților.

În acest an, edilul din Zorleni a ținut să îi îndemne pe cei mici să facă mișcare, oferindu-le, pe lângă alte daruri, câte o minge.

”La mulți ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multă sănătate și multe bucurii! Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemeni unui cer senin. Ca în fiecare an, am vrut să vă fiu alături de ziua voastră și să vă ofer încă un motiv de fericire. La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri sănătoşi!”, a postat Paula Hultoană pe pagina personală de facebook.

De altfel, Primăria Zorleni a investit în ultimii ani în infrastructura sportivă, construind baze sportive, unde tinerii și copiii din comunitate să facă mișcare.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

CSM Vaslui a transferat un centru din Muntenegru

CSM Vaslui a obținut semnătura muntenegreanului IGOR KRIVOKAPIC, în vârstă de 27 de ani, care …

FOTO/ Un tir de la Vanbet Banca, făcut scrum în curtea societății

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Un comentariu

  1. Hristos a înaltat am vazut ca ati daat episcopia husi ajutore pentru familile nevoiease asi vrea sa ma ajutati si pe minea si pe copii am 2 copii mici de 11 si de 13 ani si sunt vaduva de 7 ani si ne este forte greu am vrea sa ne ajutati daca puteti cu casa sa ne o reparati si la copii un leptop doamne ajuta dumnezu o sa fie langa suflete noastre amarate va multumescsi asteptam raspunsul de la dumneavoastra noi suntem din comuna Tatarani județ Vaslui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *