duminică , 12 iulie 2020, 16:19
Home / Local / Actualitate / Casa familiei Balan de la Draxeni este aproape gata!

Casa familiei Balan de la Draxeni este aproape gata!

Noua casă a familiei Balan de la Draxeni este aproape gata. A fost montat acoperișul, firma administrată de Doru Ilaș a făcut instalația electrică, au fost tencuiți pereții, s-a pus rigipsul pentru tavane.

De asemenea, au fost montate geamurile și o parte din uși, au fost tencuite camerele și s-a realizat izolarea pe exterior.

”Nădăjduiesc să terminăm cu gletul iar luni sobarul și nădăjduiesc finisajele în interior. Mai avem de cumpărat faianța și parchetul, ușa de la intrare și de utilat baia și bucătăria, gardul și grajdul pentru văcuța pe care cu mila Bunului Dumnezeu, am găsit-o. Am reușit să adunăm 75556,7 lei, iar în ”punguță” mai sunt doar 5129,8 lei. Mai avem nevoie încă de un pic astfel încât la sfârșitul săptămânii viitoare copilașii să se mute în căsuța nouă!”, anunță preotul paroh Vasile Maxim, cel care a lansat campania de sprijinire a familiei Balan și care s-a ocupat îndeaproape de lucrările la noua casă.

Reamintim că în urmă cu 6 săptămâni, această familie, care are cinci copii, a rămas pe drumuri, după ce casa le-a luat foc.

Preotul Vasile Maxim a reușit să mobilizeze peste 230 de persoane, care au donat bani sau materiale de construcții, pentru a ridica o nouă casă.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

CSM Vaslui a transferat un centru din Muntenegru

CSM Vaslui a obținut semnătura muntenegreanului IGOR KRIVOKAPIC, în vârstă de 27 de ani, care …

FOTO/ Un tir de la Vanbet Banca, făcut scrum în curtea societății

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *