vineri , 5 iunie 2020, 10:35
Home / Local / Actualitate / Atenție șoferi! Apare un nou sens giratoriu pe drumurile din județ!

Atenție șoferi! Apare un nou sens giratoriu pe drumurile din județ!

Consiliul Județean (CJ) Vaslui investește în construirea unui sens giratoriu la intersecția de la Podeni, ce leagă orașul Negrești de Rebricea-Iași.

Sunt așteptate oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate, termenul limită pentru depunerea acestora fiind 29 mai.

Valoarea contractului ”Studiu de fezabilitate-sens giratoriu DJ 248” este de 12.605 lei, iar câștigătorul va fi firma cu prețul cel mai scăzut.

“Drumul județean DJ 248 la km 43+250 se intersectează cu DN 15D în intravilanul localității Podeni, comuna Vulturești. Intersecția prezintă disfunctionalități în fluidizarea traficului având în vedere că tronsonul DN 15D Băcești-Negrești-Vaslui suportă trafic intens. Drumul național 15D face parte din rețeaua de drumuri naționale aflat în administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași. Prin realizarea obiectivului de investiții, respectiv prin amenajarea în sens giratoriu a intersectiei DN 15D cu DJ 248 km 43+250, se vor îmbunătăți condițiile de circulație și a siguranței participanților la trafic”, se arată în caietul de sarcini.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Vasluian arestat preventiv, după ce și-a băgat în spital soția și nora

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 64 de …

Dosar penal pe numele unui adolescent care conducea un motociclu fără a poseda acest drept

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ștefan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *