vineri , 5 iunie 2020, 11:41
Home / Local / Învăţămant / Ea este eroina de la Șuletea, care a primit aplauzele unei țări întregi, pentru curajul de a cere acces la educație!

Ea este eroina de la Șuletea, care a primit aplauzele unei țări întregi, pentru curajul de a cere acces la educație!

Gabriela Munteanu este numele fetei din Șuletea, care i-a cerut primarului Ciprian Tamaș să-i cumpere un telefon, pentru a putea avea acces la lecțiile online.

Scrisoarea trimisă edilului și făcută public în mediul virtual a devenit virală, iar o țară întreagă a sărit în ajutorul elevei de clasa a VI-a.

Datorită ei, și ceilalți copii din Șuletea vor primi un telefon mobil sau o tabletă, ori un laptop sau un calculator!

”Aș vrea, dragi copii, să o felicitați pentru atitudinea ei cu care a abordat aceste vremuri pe care împreună le parcurgem! Gabriela a fost felicitată de o țară întreagă, este minunată! Iar vouă, dragi prieteni, care ne-ați trimis zeci și zeci de mesaje, care ați distribuit în număr mare scrisorica Gabrielei și ați revoluționat întreg sistemul educativ din România, celor care ați trimis tablete, telefoane, laptopuri sau calculatoare, vă mulțumim din suflet! Sunteți minunați!”, a postat primarul Tamaș.

Povestea fetei a impresionat foarte mult, așa încât foarte multe persoane și firme au încercat să o ajute. Gabriela și frații ei au primit un laptop și o tabletă cu acces la Internet, cu ajutorul cărora să poată continua școala de acasă.

“Mulțumesc celor care ne-au ajutat, pentru ce au făcut pentru mine și familia mea. Și pe ceilalți copii îi îndemn să aibă curaj în viață, pentru că un lucru simplu precum cel făcut de mine poate aduce mari schimbări”, a spus emoționată Gabriela.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Vasluian arestat preventiv, după ce și-a băgat în spital soția și nora

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 64 de …

Dosar penal pe numele unui adolescent care conducea un motociclu fără a poseda acest drept

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ștefan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *