joi , 13 august 2020, 15:45
Home / Local / Economie / Vitezomanii amendați de polițiștii vasluieni

Vitezomanii amendați de polițiștii vasluieni

În cursul zilei de ieri, 3 mai, în intervalul orar 10.00 – 18.00, 57 de polițiști din structurile de poliție rutieră și ordine publică ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au acționat, pe raza județului Vaslui, pentru creșterea siguranței traficului rutier pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților au fost verificate peste 520 de vehicule și legitimate peste 560 de persoane.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 341 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 260.000 lei. Dintre acestea, un număr de 246 au fost aplicate pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice), cele mai numeroase abateri fiind cele privind nerespectarea regimului legal de viteză (157).

De asemenea, au fost reținute 21 de permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare (lipsă inspecție tehnică periodică și constatare defecțiuni tehnice).

Principala cauză care a condus la reținerea permiselor de conducere a fost  cea legată de nerespectarea regimului legal de viteză (20), viteza înregistrată depașind cu peste 50 km/h limita legală admisă pe respectivele sectoare de drum.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un tânăr din Văleni, pericol public pe străzile din Vaslui! Polițiștii l-au prins băut la volan!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Poliției Rutiere Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor …

Hușean, în stare de ebrietate, a acroșat o tânără, în timp ce manevra mașina cu spatele

Polițiștii Biroului Poliției Rutiere Huși au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *