joi , 13 august 2020, 16:25
Home / Local / Un nou deces din cauza Coronavirusului la Căminul de bătrâni de la Tutova

Un nou deces din cauza Coronavirusului la Căminul de bătrâni de la Tutova

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi cel de-al doilea deces din focarul de Covid-19 de la Căminul pentru persoane vârstnice de la Tutova.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani.

Potrivit comunicatului oficial, bătrânul a fost testat pentru COVID-19 în data de 25 aprilie, iar rezultatul pozitiv a fost confirmat pe 27 aprilie, iar pe 1 mai a fost confirmat decesul.

Beneficiarul centrului era cunoscut cu antecedente medicale, având pe lista comorbidităţilor: HTA, Boală varicoasă cronică, bronșită cronică.

Primul caz de îmbolnăvire de la Căminul de bătrâni de la Tutova a fost înregistrat pe 25 aprilie și a fost la o beneficiară, iar primul deces a fost consemnat pe 27 aprilie, fiind vorba despre un beneficiar, în vârstă de 82 de ani.

După testarea personalului de îngrijire şi a beneficiarilor cazaţi în acelaşi pavilion cu femeia confirmată COVID-19, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a mai anunțat 19 cazuri de îmbolnăvire, din care 7 în rândul personalului de îngrijire.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un tânăr din Văleni, pericol public pe străzile din Vaslui! Polițiștii l-au prins băut la volan!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Poliției Rutiere Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor …

Hușean, în stare de ebrietate, a acroșat o tânără, în timp ce manevra mașina cu spatele

Polițiștii Biroului Poliției Rutiere Huși au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *