miercuri , 23 septembrie 2020, 05:40
Home / Local / Reacția deputatului Adrian Solomon, după adoptarea tacită a proiectului care acordă autonomie așa-zisului Ținut Secuiesc

Reacția deputatului Adrian Solomon, după adoptarea tacită a proiectului care acordă autonomie așa-zisului Ținut Secuiesc

Adrian Solomon, deputat PSD Vaslui

Deputatul PSD, Adrian Solomon, a reacționat dur, după ce Camera Deputaților a adoptat tacit proiectul care acordă autonomie așa-zisului Ținut Secuiesc, considerând un atentat la siguranța națională.

”Această scăpare legislativă este mai periculoasă decât pandemia de coronavirus. Este o lipsă de maturitate politică, care aduce atingere independenței României. Noroc că Senatul, cu majoritatea PSD, a reparat această glumă macabre. Ar trebui ca președintele României să gândească și românește, nu doar secuiește și nemțește!”, a spus Adrian Solomon.

Parlamentarul vasluian a vorbit și despre așa-zisul blocaj administrativ din Consiliul Local Bârlad, insinuat de primarul Dumitru Boroș.

”Consilierii locali PSD au aprobat astazi regulamentul CLM, cu amendamentul referitor la nediscutarea proiectelor de patrimoniu în cadrul conferințelor video-audio. Consider că asemenea modalităţi speciale de desfăşurare a şedințelor CLM trebuie organizate în mod transparent, astfel încât procesul de legiferare să nu fie contestabil. Autoritatea și încrederea, ca principii fundamentale pe care se sprijină administrația publică, trebuie sa fie repere primordial”, a completat Solomon.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un moldovean s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând un ansamblu de vehicule fără a avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări în privinţa unui …

Un român a încercat să transporte în Moldova un utilaj furat din Belgia

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *