sâmbătă , 6 iunie 2020, 22:29
Home / Local / Actualitate / Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină de către polițiști, după ce au fost prinși nejustificat în locuri publice, deși erau în izolare la domiciliu.

Cele trei persoane au fost amendate, de asemenea, cu 15.000 de lei.

Polițiștii vasluieni au mai aplicat amenzi de peste 46.000 lei unor cetățeni care nu au respectat în totalitate măsura izolării la domiciliu.

De altfel, în ultimele 24 de ore, oamenii legii au verificat 950 de locații, unde se aflau în izolare 3.350 de persoane.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Vaslui au mai verificat și 280 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, fiind aplicate 318 sancţiuni contravenţionale în valoare de 534.450,18 lei.

Polițiștii vasluieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale specifice stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale dar și fluidizarea traficului rutier, precum și prin escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru, cu persoane care părăsesc țara sau urmează să intre în carantină.

De asemenea, patrule mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari din cadrul M.A.P.N. au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020.

La această oră sunt 3.915 persoane izolate la domiciliu și alte 146 se află în carantină.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Veste tristă: Președintele în exercițiu al Rotary Club Vaslui a trecut la cele veșnice!

Cu tristețe și durere in suflete, cu regrete și păreri de rău, Guvernatorul Districtului Rotary …

Fostul episcop al Hușilor va fi cercetat în libertate

Fostului episcop al Huşilor Cornel Onilă va fi cercetat în libertate, după ce judecătorii Înaltei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *