sâmbătă , 6 iunie 2020, 23:01
Home / Local / Actualitate / Permisele și certificatele de îmatriculare reținute nu se mai restituie până la încheierea stării de urgență

Permisele și certificatele de îmatriculare reținute nu se mai restituie până la încheierea stării de urgență

Având în vedere prevederile Ordonanței  Militare  nr. 3  din 24 martie a.c., vă aducem la cunostință faptul că, la nivelul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, se suspendă programul activității de relații cu publicul la Ghișeul  “restituiri  permise  de conducere  și  certificate  de  înmatriculare, pe perioada stării de urgență.

Totuși, cei cărora li se expiră perioada de suspendare vor primi dreptul de a conduce, după ce se vor adresaprin fax sau e-mail, însă fără a primi în fapt documentele, acestea urmând a fi restiuite după încetarea stării de urgență.

De  asemenea,  se  suspendă,  până la noi precizări, susținerea testului de verificare a cunoștințelor conducătorilor  auto, în domeniul cunoașterii  regulilor de circulație, în vederea restituirii permisului de conducere.

Documentele  destinate  Serviciului  Rutier  pot fi  înaintate  doar  prin  fax  la nr. 0235. 303 178  sau  prin e-mail,  la adresa : oug41.2016.sr@vs.politiaromana.ro

Pentru relații suplimentare, vă puteți adresa telefonice, la nr. 0235. 303 181 sau 0235. 303 179.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Veste tristă: Președintele în exercițiu al Rotary Club Vaslui a trecut la cele veșnice!

Cu tristețe și durere in suflete, cu regrete și păreri de rău, Guvernatorul Districtului Rotary …

Fostul episcop al Hușilor va fi cercetat în libertate

Fostului episcop al Huşilor Cornel Onilă va fi cercetat în libertate, după ce judecătorii Înaltei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *