duminică , 29 martie 2020, 08:04
Home / Local / Spitalul Municipal din Huși are nevoie urgentă de măști, halate, mănuși și dezinfectanți!

Spitalul Municipal din Huși are nevoie urgentă de măști, halate, mănuși și dezinfectanți!

Spitalul Municipal ”Dimitrie Castroian” face un apel de suflet cãtre persoanele fizice si mediului de afaceri din Municipiul Husi!

În contextul epidemiologic actual, se impune solidaritate cu personalul medico-sanitar si auxiliar de la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi, aflat, în aceste zile, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Pentru procurarea necesarului de materiale sanitare pentru protejarea personalului, dar si pentru tratarea eventualelor cazuri de infectare cu noul coronavirus, Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Husi, face apel la toate persoanele fizice si juridice din municipiul Husi sã sustinã financiar achizitionarea de materiale, conform listei de necesitãti actuale.

Astfel, este nevoie urgentã de mãsti, capeline, combinezoane impermenabile, viziere, mãsti cu viziere, halate de unicã folosintã, mãnusi pentru consultatie, dezinfectanti pentru tegument si pentru suprafete, echipament-costume pentru personalul medical.

Pentru persoanele fizice si juridice care doresc sã contribuie cu bani, punem la dispozitie modelul de contract care se va încheia cu fiecare în parte, cu mentiunea cã toate sumele de bani ce se vor strânge vor fi folosite exclusiv conform dorintei donatorilor. Contul în care se pot face donatii este specificat în modelul de contract, care, pentru operativitate, poate fi descãrcat de pe site-ul  http://www.spitalmunicipalhusi.ro si completat de la domiciliu, scanat si transmis pe adresa de e-mail: administrativ@spitalmunicipalhusi.ro. Mentionãm cã numele celor care vor dona nu vor fi fãcute publice decât la solicitarea expresã a fiecãrui donator în parte.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Un comentariu

  1. Un "om" al Husului

    Vin cu rugămintea de a pune la dispoziția cetatenilor hușeni un număr de contact (gen 8848) sau o varianta online din care sa se facă transfer direct .
    Măcar acum să lăsăm birocrația, nu este timp pentru asa ceva!!! Din sume modice, ale oamenilor simpli vom ieși din impas, căci nu va pica niciun „Gigi Becali” în curtea spitalului „D. Castroian”…
    Câți dispun de imprimanta, cine sta sa printeze, sa scaneze și, mai ales, cine va face o plimbare pana la banca sa „doneze” 10-20 lei (ca doar atât poate! ), în actualele condiții ?!
    „TOTUL VA FI BINE! ” ???? , doar dacă vom fi solidari cu toții , dar pentru asta trebuie înlesnită modalitatea de a accesa contul spitalului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *