duminică , 29 martie 2020, 07:51
Home / Local / Învăţămant / Platforma de predare online a ISJ are peste 700 de utilizatori

Platforma de predare online a ISJ are peste 700 de utilizatori

Platforma online a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), nelpae.ro/elearning, se bucură de un real succes.

La 24 de ore de la deshidere, site-ul are peste 700 de utilizatori, însă inițiatorul proiectului, profesorul Alexandru Mîță, susține că mai e de lucru până va fi finalizat acest spațiu virtual, unde se vor putea construi suporturi de curs la disciplinele și anii de studii, vor putea de asemenea configura și verifica temele sau interacționa cu elevii prin intermediul spațiului de discuții sau prin feedback-ulla temele date.

”Avem peste 700 de utilizatori, ponderea fiind jumătate elevi, jumătate profesori, însă considerăm că zilele următoare numărul acestora va crește”, a spus inspectorul școlar Alexandru Mîță.

Platforma acoperă 16 discipline, plus învățământul primar și cel preșcolar.

”Folosirea acestui Campus virtual se poate îmbina armonios cu o soluție de teleconferință (recomandăm softul gratuit Zoom).Toate acestea, pentru a veni în sprijinul elevilor și profesorilor, dar și pentru a crea un instrument de învățare electronicăcolaborativ, pus la dispoziție în mod gratuit și cu acces neîngrădit de pe orice dispozitiv”, mai precizează reprezentantul ISJ Vaslui.


Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Un comentariu

  1. Ciobotaru Daniela

    Cum ma înscriu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *