duminică , 29 martie 2020, 07:50
Home / Local / Economie / Investiții de peste 15 milioane de lei în 2019 pentru modernizarea distribuției de energie din județul Vaslui

Investiții de peste 15 milioane de lei în 2019 pentru modernizarea distribuției de energie din județul Vaslui

Delgaz Grid, compania de distribuţie de electricitate și gaze naturale a Grupului E.ON România, a investit anul trecut 15,7 milioane de lei pentru modernizarea și dezvoltarea sistemului de distribuţie a energiei electrice din judeţul Vaslui.

Creşterea siguranţei în alimentare şi un serviciu de distribuţie de calitate pentru clienţii noştri sunt prioritare pentru companie.

Principalele investiții din 2019 au vizat: Lucrări de modernizare la echipamente din 7 stații de transformare; Continuarea automatizării sistemului de distribuție prin montarea a 52 echipamente telecomandate în rețelele aeriene de medie tensiune; Lucrări de modernizare și integrare în SCADA (achiziție de date și control la distanță) în stația de transformare Vetrișoaia; Modernizări ale rețelei de joasă tensiune în mun. Bârlad și în alte 6 localități; Înlocuirea a 16 transformatoare și modernizarea altor 11.

“Urmare a investiţiilor derulate am obținut deja rezultatele vizibile, principalii indicatorii de calitate, în special cei referitori la asigurarea continuității serviciului de distribuție, s-au îmbunătăţit de la an la an. Pentru 2020 am alocat un buget total de investiții în distribuția de energie de circa 250 de milioane de lei, în creștere față de anul precedent”, declară Csulak Ferenc, director general Delgaz Grid.

Pentru anul în curs, Delgaz Grid și-a propus să continue programele de investiții pentru modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice din județ, în principal pe aceleași categorii ca în 2019, cu accent pe continuarea automatizării sistemului de distribuție și a modernizării stațiilor de transformare.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *