miercuri , 8 iulie 2020, 15:59
Home / Sport / CSM Vaslui a pierdut partida cu CSM Bacău, scor 29-34 (12-17)

CSM Vaslui a pierdut partida cu CSM Bacău, scor 29-34 (12-17)

CSM Vaslui continuă pasa neagră în care a intrat de șase etape, bifând tot atâtea înfrângeri. Ultimul joc în care a evoluat modest a fost cel din această seară, cu CSM Bacău, pierzând cu scorul de 29-34.

Jocul formației vasluiene a fost în ton cu atmosfera din sală, una goală și friguroasă, neprietenoasă cu sportul.

Adversarii au controlat în totalitate meciul, în fața unor vasluieni fără idei de joc. S-a ratat mult din aruncări de la 7 m, însă nici poarta nu a fost în cea mai inspirată zi, cei doi portari, Valentin Petrila și Valeriu Erhan, încasând multe goluri ușoare.

Practic, antrenorul Leonard Bibirig a fost legat de mâini și picioare, neavând soluții prea multe pentru a reintra în joc și a obține un rezultat bun.

De altfel, tehnicianul speră ca FRH să suspende competiția, pentru a repara ce se mai poate, astfel încât în play-out Vasluiul să arate mult mai bine. În caz contrar, ne putem gândi la retrogradare!

Pentru CSM Vaslui au marcat Acatrinei 15, Karamyshev 5, Dragon 2, Carali 2, Cumpănici 1, Amihaesi 1, Petrea 1, Voinea 1 și Cîrchea 1.

După 23 de etape, CSM Vaslui rămâne pe locul 12, cu 21 de puncte, și mai mult ca sigur va începe play-out-ul de pe poziția a 4-a.Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ciprian Vancea a semnat pentru două sezoane cu CSM Vaslui

CSM Vaslui anunță transferului lui Ciprian Vancea, ultima oară la CSM Făgăraș. Handbalistul de 28 …

CSM Vaslui l-a transferat pe cel mai bun pivot din Rusia!

CSM Vaslui mută pe piața transferurilor și anunță un transfer bombă pentru Liga Zimbrilor. Este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *