duminică , 29 martie 2020, 07:45
Home / Sport / CSM Vaslui a pierdut partida cu CSM Bacău, scor 29-34 (12-17)

CSM Vaslui a pierdut partida cu CSM Bacău, scor 29-34 (12-17)

CSM Vaslui continuă pasa neagră în care a intrat de șase etape, bifând tot atâtea înfrângeri. Ultimul joc în care a evoluat modest a fost cel din această seară, cu CSM Bacău, pierzând cu scorul de 29-34.

Jocul formației vasluiene a fost în ton cu atmosfera din sală, una goală și friguroasă, neprietenoasă cu sportul.

Adversarii au controlat în totalitate meciul, în fața unor vasluieni fără idei de joc. S-a ratat mult din aruncări de la 7 m, însă nici poarta nu a fost în cea mai inspirată zi, cei doi portari, Valentin Petrila și Valeriu Erhan, încasând multe goluri ușoare.

Practic, antrenorul Leonard Bibirig a fost legat de mâini și picioare, neavând soluții prea multe pentru a reintra în joc și a obține un rezultat bun.

De altfel, tehnicianul speră ca FRH să suspende competiția, pentru a repara ce se mai poate, astfel încât în play-out Vasluiul să arate mult mai bine. În caz contrar, ne putem gândi la retrogradare!

Pentru CSM Vaslui au marcat Acatrinei 15, Karamyshev 5, Dragon 2, Carali 2, Cumpănici 1, Amihaesi 1, Petrea 1, Voinea 1 și Cîrchea 1.

După 23 de etape, CSM Vaslui rămâne pe locul 12, cu 21 de puncte, și mai mult ca sigur va începe play-out-ul de pe poziția a 4-a.Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

HCDS Constanța și-a luat revanșa în fața CSM Vaslui, impunându-se cu scorul de 23-20

CSM Vaslui a pierdut disputa cu HC Dobrogea Sud Constanța, scor 20-23, meci contând pentru …

CSM Vaslui a învins CSM Focșani, scor 23-22, și urcă pe locul 11 în Liga Zimbrilor

CSM Vaslui-CSM Focșani este meciul de povestit nepoților și interzis celor cu inima slabă. Adversara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *