duminică , 29 martie 2020, 06:57
Home / Sport / CSM Vaslui, bătută și de ultima clasată!

CSM Vaslui, bătută și de ultima clasată!

CSM Vaslui nu a fost în stare să învingă și ultima clasată, CSM Reșița. Vasluienii au pierdut la două goluri diferență, scor 24-22.

În prima repriză s-a mers cap la cap până aproape de pauză, când gazdele au plecat la vestiare la adăpostul a două goluri.

Cu această diferență aveau să câștige meciul, deși vasluienii au condus de la 11-10 (min.38), până la 19-18 (min.52).

Au egalat la 21, cu patru minute înainte de fluierul final, însă Polocoșer primește două eliminări consecutive, lăsându-și echipa în inferioritate în momentele cheie ale jocului, astfel că reșițenii reușesc să puncteze decisiv și să obțină a treia victorie din acest sezon.

Cu această înfrângere, CSM Vaslui coboară pe locul 12 în clasament, iar jocul echipei vasluiene a creat un val de nemulțumiri în rândul suporterilor, care consideră că echipa a devenit o ”favorită” la retrogradare.

Joi, 12 martie, CSM Vaslui va evolua acasă, cu CSM Bacău, o adversară cu care se va lupta pentru menținerea în Liga Zimbrilor.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

HCDS Constanța și-a luat revanșa în fața CSM Vaslui, impunându-se cu scorul de 23-20

CSM Vaslui a pierdut disputa cu HC Dobrogea Sud Constanța, scor 20-23, meci contând pentru …

CSM Vaslui a învins CSM Focșani, scor 23-22, și urcă pe locul 11 în Liga Zimbrilor

CSM Vaslui-CSM Focșani este meciul de povestit nepoților și interzis celor cu inima slabă. Adversara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *