duminică , 29 martie 2020, 07:47
Home / Sport / CSM Vaslui-Dunărea Călărași 17-18 (10-8): Același scenariu!

CSM Vaslui-Dunărea Călărași 17-18 (10-8): Același scenariu!

CSM Vaslui a pierdut partida cu Dunărea Călărași, contând pentru etapa a 21-a a Ligii Zimbrilor, scor 17-18.

Vasluienii s-au împotmolit din nou în repriza a doua, în care au marcat doar șapte goluri în 30 de minute. Amihăesi și compania nu au găsit soluții pe axul central, iar extremele nu prea au fost inspirate, astfel că multe mingi au fost aruncate destul de ușor la poartă, făcându-l mare pe portarul Șelaru, care a avut și o atitudine de ”manelist”, băgându-se între Bibirig și Voinea, în timp ce îi dădea indicații pe margine.

Dunărea Călărași a fost echipă de bătut, iar Vasluiul a avut un portar în zi de grație, Valentin Petrila, care a blocat poarta în multe momente ale meciului.

Fără folos, din păcate, formația vasluiană fiind învinsă la limită, scor 17-18.

Mai precizăm că cei 700 de spectatori au asistat din nou la un arbitraj părtinitor, iritând întreaga asistență cu anumite decizii eronate, întorcând de mai multe ori faze de atac ale gazdelor.

Pentru CSM Vaslui au marcat Acatrinei 3, Amihăesi 3, Polocoșer 3, Carali 2, Cîrchea 2, Cumpănici 1, Khadkevich 1, Petrila 1, Karamyshev 1.

Cu acest rezultat, vasluienii se mențin pe locul 11, cu 21 de puncte, iar etapa viitoare, duminică, 8 martie, vor evolua în deplasare, cu CSM Reșița.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

HCDS Constanța și-a luat revanșa în fața CSM Vaslui, impunându-se cu scorul de 23-20

CSM Vaslui a pierdut disputa cu HC Dobrogea Sud Constanța, scor 20-23, meci contând pentru …

CSM Vaslui a învins CSM Focșani, scor 23-22, și urcă pe locul 11 în Liga Zimbrilor

CSM Vaslui-CSM Focșani este meciul de povestit nepoților și interzis celor cu inima slabă. Adversara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *