duminică , 29 martie 2020, 07:48
Home / Local / Actualitate / Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic din Bârlad este izolat la domiciliu, după ce s-a întors din Italia, țară afectată de coronavirus

Un medic de la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman”, întors recent din Italia, ţară unde 11 oraşe sunt în carantină timp de două săptămâni din cauza coronavirusului, a fost izolat la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile, au informat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.

Directorul executiv al instituţiei, Mihaela Vlada, a declarat că persoana nu prezintă simptome specifice.

„Persoanei i s-a făcut evaluare medicală şi nu prezintă simptome de boală. A completat chestionarul, a fost izolată la domiciliu şi va fi monitorizată timp de 14 zile”, a menţionat directorul DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

Autorităţile judeţene au declarat că, la nivelul judeţului Vaslui, au fost identificate o serie de spaţii pentru eventuala izolare a persoanelor.

„Am identificat o serie de spaţii şi am transmis situaţia Ministerului Afacerilor Interne. Ţinem permanent legătura cu structurile centrale, iar după videoconferinţa din această seară vom reveni cu toate informaţiile necesare”, a declarat prefectul judeţului Vaslui, Mircea Gologan.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *