duminică , 29 martie 2020, 11:43
Home / Local / Actualitate / Discotecile și cluburile din municipiul Vaslui, verificate de polițiști!

Discotecile și cluburile din municipiul Vaslui, verificate de polițiști!

În noaptea de 22/23 februarie, între orele 21:00 – 05:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vasluiau desfășurat pe raza municipiului Vaslui, o acțiune de amploare, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Prin desfășurarea acțiunii s-a urmărit prevenirea delicvenței juvenile, prevenirea săvârșirii infracțiunilor contra patrimoniului, prevenireasăvârșirii infracțiunilor contra persoanei și prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost legitimate peste 40 de persoane și verificați 10 paznici. Au fost de asemenea verificați peste 20 agenți economici, printre care și cluburile/discotecile de pe raza municipiului Vaslui.

Polițiștii au aplicat 16 de sancțiuni contravenționale, dintre care 6 pentru abateri la Legea 61/1991 republicată (pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice), 3 pentru încălcări ale prevederilor Legii 8/1999 (privind drepturile de autor și drepturile conexe), 2 sancțiuni prevăzute în O.U.G. 28/1999  (obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale) și 5 pentru abateri prevăzute de alte acte normative.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de peste 157.000 lei.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui și lucrători ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *