duminică , 29 martie 2020, 11:41
Home / Local / Actualitate / Un tânăr din Murgeni, reținut de polițiști, după ce a comis un accident, conducând o mașină fără a poseda permis

Un tânăr din Murgeni, reținut de polițiști, după ce a comis un accident, conducând o mașină fără a poseda permis

Un bărbat din Murgeni, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului .

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 21/22 februarie a.c., bărbatul,  deși nu poseda permis de conducere, a condus autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul național DN 26, între localitățile Murgeni și Blăgești. Pe fondul lipsei de experiență în condus, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.  

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și a celor doi pasageri, doi tineri în vîrstă de 17, respectiv 15 ani. Toți au abandonat autoturismul pe raza comunei Blăgești, județul Vaslui, însă ulterior au fost identificați de organele de cercetare penală.

În ziua de 22 februarie a.c., împotriva bărbatului de 18 ani fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsrura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *