duminică , 29 martie 2020, 07:14
Home / Local / Actualitate / Și băut, și fără permis! Acum răspunde în fața legii!

Și băut, și fără permis! Acum răspunde în fața legii!

Polițiștii Poliției Orașului Murgeni au depistat în trafic, pe drumul județean DJ 244B (pe raza localității Murgeni, județul Vaslui), un autoturism  înmatriculat în județul Vaslui, al cărui conducător se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conduce pentru nicio categorie.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Popeni, comuna Găgești, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în această situație, în urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul avea inspecția tehnică periodică expirată din anul 2019 și nu avea eliberată asigurarea de răspundere civilă auto. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

Trei vasluieni puși sub pază în carantină, după ce au ignorat măsura izolării la domiciliu

În ultimele 24 de ore, alți trei vasluieni au fost puși sub pază în carantină …

O firmă din Vaslui produce viziere de protecție pentru medicii și asistenții medicali, cu fonduri proprii

O societate specializată in producție publicitară din Vaslui s-a aprovizionat cu materie primă și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *