duminică , 29 martie 2020, 08:27
Home / Sport / HCDS Constanța și-a luat revanșa în fața CSM Vaslui, impunându-se cu scorul de 23-20

HCDS Constanța și-a luat revanșa în fața CSM Vaslui, impunându-se cu scorul de 23-20

CSM Vaslui a pierdut disputa cu HC Dobrogea Sud Constanța, scor 20-23, meci contând pentru etapa a 19-a a Ligii Zimbrilor.

Vasluienii au avut o primă repriză bună, cu mai multe momente la conducere pe tabelă, însă fără a gestiona foarte bine ultima fază a meciului, astfel că oaspeții au plecat la vestiare cu un avantaj fragil, scor 12-11.

Din păcate, repriza a doua a aparținut constănțenilor, care au fost mai buni în defensivă și au profitat din plin de erorile în ofensivă ale gazdelor.

Handbaliștii coordonați de Leonard Bibirig au avut o perioadă de 13 minute fără gol, iar adversarii au profitat din plin și s-au distanțat șase goluri, cea mai mare diferență de scor, 12-18.

Din păcate, acest moment a contat foarte mult la final de meci. Chiar dacă au revenit în joc, vasluienii nu au mai avut forța necesară să întoarcă rezultatul, astfel că partida se încheie cu victoria Constanței, scor 23-20.

Pentru CSM Vaslui au marcat Carali 6, Acatrinei 5, Cumpănici 4, Karamyshev 2, Petrea 1, Amihăesi 1 și Cîrchea 1.

Cel puțin până duminică, formația vasluiană se menține pe locul 10, cu 21 de puncte.

Despre Cristian LAPA

-Cine sunt? -Numele meu este Cristian LAPA, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), cu o vechime de 25 de ani în media și social media. -Am lucrat ca redactor la TV Vaslui, Gazeta Sporturilor (2002-2015), Evenimentul de Iași, Radio Iași, TVR Iași, Curentul, Agenția de presă Newsin, România Liberă, Sport Total FM, Obiectiv de Vaslui. -În prezent sunt comunicator la FRF.ro și CSM Vaslui (social media) și administrator al publicațiilor online actualvs.ro și sportactual.ro.

Vezi şi

CSM Vaslui-Dunărea Călărași 17-18 (10-8): Același scenariu!

CSM Vaslui a pierdut partida cu Dunărea Călărași, contând pentru etapa a 21-a a Ligii …

CSM Vaslui a învins CSM Focșani, scor 23-22, și urcă pe locul 11 în Liga Zimbrilor

CSM Vaslui-CSM Focșani este meciul de povestit nepoților și interzis celor cu inima slabă. Adversara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *